Educăm copiii ca să ajungă adulți de succes

Ingenium este grădinița unde punem accent pe dezvoltarea abilităților celor mici într-un mod natural, dar flexibil pentru a le permite copiilor să rămână creativi și încrezuți  în sine.
La momentul actual, este la fel de important să cunoască elemente din adunare și scădere ca și capacitatea de a se comporta încrezut cu colegii și adulții, de a comunica politicos, de a-și apăra calm punctul de vedere și de a rezolva problemele cotidiene. 

Iată aspectele principale pe care ne axăm atunci când punem bazele unei personalități în creștere:  

Dezvoltăm capacitatea de a învăța
Fiecare copil este monitorizat de educatori atunci când studiază. Picii de la Ingenium știu că învățatul poate fi distractiv. Grație metodelor inovative utilizate de educatori aceștia studiază jucându-se.

Dezvoltăm inteligența emoțională
Îndrumăm micuții să conștientizeze propriile nevoi, dorințe și obiective care pot fi realizate chiar acum. Picii învață să-și recunoască emoțiile și să le gestioneze corect.  

Independență, responsabilitate și autodisciplină
Promovăm și încurajăm aceste 3 calități interdependente prin implicarea micuților în activități maxim apropiate de cele cotidiene. Aici picii gătesc biscuiți, fac zarzavaturi, merg la poștă pentru a trimite scrisoare lui Moș Crăciun și au grijă de curățenia din grupă. 

Educația financiară
Chiar dacă sunt prea mici pentru a înțelege valoarea exactă a banilor, copiii sunt implicați în diverse activități ce pun bazele educației financiare. Astfel, ingenioșii au mers la piață împreună cu educatorii unde au cumpărat legume pentru zarzavaturi și au participat la târguri alături de părinți, iar din banii adunați au vizionat un spectacol la teatrul de păpuși.

Învățăm limbi străine
Beneficiile cunoașterii limbilor străine sunt mai mult decât evidente. Aceasta este o oportunitate de a comunica cu o mulțime de oameni, de a călători și de a studia în străinătate, de a obține un loc de muncă interesant.
La Ingenium picii studiază engleza, germana și chineza prin joc, iar procesul de învățare devine o plăcere. Principalul secret este comunicarea caldă și afectuoasă într-un mediu prietenos. 

Dezvoltăm încrederea în sine
Pentru a avea o viață de adult prosperă, copilul trebuie să aibă încredere în propriile capacități.
Educatorii încurajează picii să savureze succesul, dar și să gestioneze eșecul, pentru a dezvolta o încredere în sine sănătoasă. 

Ingenium este centrul de dezvoltare unde găsești o varietate de servicii pentru educația și creșterea armonioasă a picilor. În urma metodelor utilizate de specialiștii noștri, rezultatul nu întârzie să apară. Absolvenții Ingenium susțin cu brio testele de admitere la școlile de top și devin elevi demni de tabla de onoare.
Vrei să afli mai multe despre cum să dezvolți abilitățile și talentele copilului tău? Te invităm să ne faci o vizită la Ingenium.