De ce să alegi Ingenium?

La Ingenium ne propunem să oferim copiilor o experiență educațională cu adevărat deosebită, în care fiecare micuț este în centrul atenției.

Credem cu tărie în puterea educației personalizate, care să stimuleze curiozitatea și creativitatea, și să dezvolte abilitățile sociale esențiale pentru viitorul lor.

Iată 5 motive de ce Ingenium este alegerea perfectă pentru copilul tău:

1️⃣ Metode inovative

Ne dedicăm în mod individual fiecărui copil, asigurându-ne că învățarea este adaptată nevoilor și ritmului său unic utilizând elemente Montessori, Reggio Emilia, Waldorf.
Astfel, fiecare micuț se simte înțeles și încurajat să învețe cu plăcere și curiozitate.

2️⃣ Echipă dedicată și pasionată

Avem o echipă de educatori profesioniști, care își dedică timpul și dragostea pentru fiecare copil în parte. Cu răbdare și înțelegere, știu cum să creeze un mediu cald și prietenos pentru dezvoltarea micilor exploratori.

3️⃣ Abordare interactivă și captivantă

Activitățile sunt concepute astfel încât copiii să învețe cu bucurie și entuziasm, iar învățarea devine o aventură captivantă! Prin activități interactive și jocuri distractive, stimulăm creativitatea și spiritul de echipă al copiilor.

4️⃣ Focus pe dezvoltarea abilităților sociale

Suntem convinși că învățarea nu se limitează doar la cunoștințe academice, ci implică și dezvoltarea abilităților sociale. La Ingenium, copiii își dezvoltă empatia, spiritul de colaborare și abilitatea de a comunica eficient, pregătindu-se pentru viitor.

5️⃣ Mediu sigur și prietenos

Aici copiii se simt protejați și încurajați să-și exprime liber ideile și emoțiile, construindu-și o încredere în sine sănătoasă .

Înscrierile în grupa 2-2,5 ani sunt deschise, așa că nu rata oportunitatea!
Oferă-i copilului tău un început minunat în călătoria educațională, lasă-ne un mesaj pentru mai multe detalii și programează o vizită la Ingenium.