O zi la Ingenium

La Ingenium, fiecare zi este o nouă oportunitate pentru copiii să exploreze, să învețe și să se bucure de conexiunea cu natura. Punem accent pe oferirea unei experiențe educaționale stimulante, într-un mediu în care natura și învățarea se împletesc într-o armonie perfectă.

Micuții care frecventează programul nostru de grădiniță au privilegiul de a se plimba prin pădurea de alături.
În mijlocul naturii, au ocazia să descopere secretele plantelor și animalelor, să înțeleagă ciclurile naturii și să se simtă parte din lumea înconjurătoare.
Această experiență le dezvoltă curiozitatea și respectul pentru mediul înconjurător.

Organizăm concursuri creative și distractive care îi motivează pe copii să găsească soluții inovatoare și să lucreze împreună în echipă.
Starturile vesele îi încurajează să își depășească limitele și să se dezvolte atât fizic, cât și mental. 

De asemenea, știm cât de importantă este alimentația pentru dezvoltarea copiilor. Prin parteneriate cu producători locali și selecționarea atentă a ingredientelor, oferim copiilor mese sănătoase și echilibrate. Ne asigurăm că micuții primesc nutrienții necesari pentru a crește mari și voinici.

În fiecare zi, activitățile noastre sunt inspirate din cele mai actuale metode educaționale precum Montessori, Waldorf sau Reggio Emilia.
Aceste abordări încurajează gândirea creativă, explorarea individuală și colaborarea. Ingenioșii nu doar învață informații, ci și dezvoltă abilități esențiale pentru succesul lor viitor.

Ne dedicăm să construim un mediu în care copiii noștri se pot dezvolta într-un mod armonios, cu dragoste pentru natură, creativitate și cunoaștere.
Aici, fiecare zi este o aventură extraordinară!